Eredivisie : Willem II - PSV (0 - 2)

28 september 2024 - 16:30 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft,zonder groots te spelen,ook zijn zevende wedstrijd van het seizoen gewonnen.In Tilburg werd Willem II na de rust aan de kant geschoven: 0-2.

Een slordig spelend PSV kreeg voor rust maar twee kansjes:Tillman stuitte van dichtbij op doelman Didillon-Hödl en de debuterende Perisic krulde de bal net naast.Willem II kreeg kansen via Sandra (zijnet) en Vaesen (redding Benitez).

PSV-coach Bosz hield spits De Jong op de bank,maar wisselde er verder lustig op los na rust.Al snel drukte PSV door: Pepi kopte raak uit een fluwelen vrije trap van Veerman en maakte,op aangeven van Karsdorp,ook de 0-2.Willem II wist het PSV niet meer lastig te maken.

Laatst bijgewerkt : 28 sep 2024 - 21:18

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.
  • En weer een overwinning. Tillman en Mauro die bij rust gewisseld werden spelen gelijk. Ook de invallers Saibari, Babadi en Bakayoko spelen gelijk. Tillman is de enige die een wedstrijd verloren heeft. Hij werd gewisseld in de rust bij Heracles. Perisic speelt zijn eerste minuten. Hij komt binnen in de tweede divisie met de maximale score.