Seizoen 2013/2014 - Eredivisie : FC Twente - PSV (2 - 2)

14 september 2013 - 20:45 uur

14 sep 2013

Memphis

PSV is bij FC Twente aan zijn eerste nederlaag van het seizoen ontsnapt.Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Een fraaie aanval over rechts leverde Twente de 1-0 op;Eghan draaide goed weg bij Bruma en schoot beheerst raak.De beste kans van PSV op de 1-1 voor rust was voor Wijnaldum,maar op het passje van Park volgde een slap schotje.

Wijnaldum scoorde na ruim een uur wel na een fraaie actie van Depay om amper een minuut een enorme kans op de 2-1 te laten liggen (van dichtbij over).Dat leek een dure misser te worden (Promes maakte er kort daarna 2-1 van),maar Depay bezorgde PSV alsnog een punt met een van richting veranderd schot.

Laatst bijgewerkt : 14 sep 2013 - 23:22

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.