Seizoen 2002/2003 - Eredivisie : PSV - Willem II (2 - 1)

30 november 2002 - 19:30 uur

Door: RD

PSV heeft vanavond in het Philips Stadion met 2-1 gewonnen van Willem II.
PSV begon het duel matig en had in eerste instantie veel moeite om door de stug verdedigende Tilburgse defensie heen te komen.
Uiteindelijk was het toch Jan Vennegoor of Hesselink die de 1-0 binnenwerkte. Daarna viel het tempo weer terug, ook een rode kaart voor Willem II veranderde daar in eerste instantie niks aan. Pas in blessuretijd van de eerste helft werd de 2-0 door Kezman gescoord.
De tweede helft begon slecht voor PSV, Cedric vd Gun scoorde in het begin de aansluitingstreffer wat het duel uiteindelijk niet ten goede kwam. PSV leek weinig fut meer te hebben om weer een tandje bij te schakelen en Willem II kon gewoonweg niet beter. Het overgrote deel van het publiek was blij dat het eindelijk 21.20 uur werd, einde wedstrijd!