Seizoen 2015/2016 - Eredivisie : De Graafschap - PSV (3 - 6)

31 oktober 2015 - 20:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft in een spectaculair duel op de Vijverberg met de grootste moeite gewonnen van De Graafschap: 3-6.

Graafschap-speler Robin Pröpper hielp PSV aan een vliegende start door een voorzet verkeerd te taxeren.Uitgerekend broer Davy profiteerde.Na de rake vrije trap van Guardado en de 0-3 van Pröpper leek PSV de buit al binnen te hebben.

De dizzy gespeelde thuisploeg kwam kort voor rust plots op 1-3 en dat leidde tot een herboren De Graafschap dat zich knap naar 3-3 vocht.Ook na de 3-4 van De Jong bleef de hekkensluiter geloven in een stunt.PSV ontsprong de dans in een hectische fase met drie kansen in een minuut en sloeg daarna zelf toe.