Seizoen 2016/2017 - Eredivisie : N.E.C. - PSV (0 - 4)

10 september 2016 - 19:45 uur

Bron: NOS Teletekst

Brenet

PSV zal met het nodige vertrouwen het duel met Atlético Madrid (dinsdag in Eindhoven) tegemoet gaan.De Brabanders hoefden bij NEC maar een kwart duel gas te geven voor een 4-0 overwinning.

Cocu gunde Guardado en Arias rust,maar daar werd zijn ploeg nauwelijks minder van.Binnen 10 minuten scoorde Ramselaar na een knappe solo en schoof Pereiro de bal onder Delle door:2-0.En PSV ging vrolijk verder.Brenet kopte de derde treffer binnen,waarna De Jong in de 24ste minuut de bal over Delle heen tilde en zo voor 4-0 zorgde.

PSV hoefde daarna niet meer en nam gas terug.Dat was een zegen voor NEC,dat de kluts kwijt was en niet meer terugvond.

Laatst bijgewerkt : 11 sep 2016 - 8:42

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.