Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > #EEUWIGLICHT

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. 

Het einde van 2020 nadert. Een bijzonder jaar. De competitie 2019/2020 eindigde abrupt. En in het nieuwe seizoen mochten we, op een paar duizend gelukkigen na tegen Emmen, vanwege COVID-19 geen wedstrijden van ons mooie PSV meer bezoeken. Vanzelfsprekend stond ieders gezondheid hierbij voorop; voetbal werd (zeker in onze provincie) echt de belangrijkste bijzaak in het leven!

Helaas werd 2020 ook een jaar waarin vele PSV-supporters een dierbare verloren en namen we afscheid van onze geliefde oud-voorzitter Harry van Raaij. Nu de 'donkere dagen voor kerst' zijn aangebroken en we dit vreemde jaar afsluiten, zetten we als Supportersvereniging PSV jouw dierbaren en meneer van Raaij graag in het licht. Een lichtje dat jij kunt laten branden in het Philips Stadion. 

Onder de noemer #EEUWIGLICHT geeft de Supportersvereniging PSV jou de unieke kans om een overleden dierbare een symbolisch laatste stadionbezoek te laten brengen tijdens PSV – VVV Venlo. Natuurlijk kun je ook een lichtje laten plaatsen als je niet specifiek iemand te herdenken hebt, maar als je je mede-supporters wilt steunen in hun verdriet en verwerking. Of misschien wel gewoon als teken van hoop op betere tijden. 

Voor wie schijnt jouw #EEUWIGLICHT?

Via het onderstaande formulier kun je een candlebag met lichtje bestellen waarbij je kunt aangeven in welk vak je deze wilt laten plaatsen. Op deze manier verlichten we, samen met jullie en jullie overleden dierbaren, het Philips Stadion. Zo sluiten we samen een emotioneel 2020 af! 

Betaling

De kosten voor een candlebag bedragen €2,50. Betaling hiervan kan op drie manieren:

  1. Via de onderstaande inschrijfknop, waarmee je automatisch wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.

  2. Via de betaallink in je e-mail, welke je ontvangt als je een e-mailadres invult en op '' inschrijven '' klikt.

  3. Via handmatige overboeking op rekeningnummer NL46INGB0682952524 t.a.v. Supportersvereniging PSV. Vermeld bij je betaling je naam ter controle.

Doe jij mee?

Schrijf dan hieronder snel in, want OP = OP!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!