Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > #EEUWIGLICHT

In navolging van 2020, is ook 2021 een vreemd jaar geworden. Een jaar waarin we door allerlei emoties zijn geleid, zowel op sportief als persoonlijk vlak. Allereerst was daar het overlijden van Mister PSV, Willy van der Kuijlen. Dit raakte iedereen met een rood-wit hart. Op een zeer waardige manier werd afscheid genomen van de grootste PSV-er aller tijden.

Wij supporters kwamen terug in ons Philips Stadion, waar we zo naar smachtten. Toch bleef het coronavirus om zich heen grijpen en werden we weer veroordeeld tot het thuis kijken naar ons PSV. Maar voor velen was 2021 ook een emotionele achtbaan, waarin velen een dierbare verloren zijn. En daarom willen we jou als PSV supporter de kans geven om, in navolging van 2020, het #EEUWIGLICHT voort te laten branden.

De Supportersvereniging PSV geeft jou de unieke kans om een overleden dierbare een symbolisch laatste stadionbezoek te laten brengen tijdens PSV – Go Ahead Eagles. Natuurlijk kun je ook een lichtje laten plaatsen als je niet specifiek iemand te herdenken hebt, maar als je je mede-supporters wilt steunen in hun verdriet en verwerking. Of misschien wel gewoon als teken van hoop op betere tijden.

Voor wie schijnt jouw #EEUWIGLICHT?

Vraag kosteloos jouw candlebag aan door het onderstaande formulier in te vullen. Op deze manier verlichten we, samen met jullie en jullie overleden dierbaren, het Philips Stadion. Zo sluiten we samen een emotioneel 2021 op een waardige manier af! 

 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!