Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Jubileum > Veiling Shirt Philipp Max

Jubileum

Veiling Shirt Philipp Max

De veiling is afgelopen!

De Supportersvereniging PSV bestaat 100 jaar. De naam van onze jubileumcampagne is daarom ook #eeuwigtrouw. Want dan zijn we!

PSV stond ook stil bij deze mooie mijlpaal. Tijdens de wedstrijd PSV - FC Emmen speelden de Eindhovenaren met een speciale 'EEUWIG TROUW' badge op het shirt. Wij zijn trots dat wij, met dit speciaal ontworpen wedstrijdshirt, ons jubileum samen met de club kunnen vieren!

Een aantal van deze Limited Edition shirts stellen wij beschikbaar via een veiling. De opbrengst van deze veiling gaat volledig naar nader te bepalen goede doelen. In ons jubileumjaar wordt er maandelijks een shirt geveild. 

Wil je graag meedoen? Bieden kan via deze website. Je kunt je bod hier doorgeven en ontvangt dan een e-mail waarmee je het bod kunt bevestigen.

Wil je meer informatie over de veiling? Hier vind je de spelregels. 

Shirt Philipp Max

Dit is het wedstrijd-gedragen shirt van onze Duitse vleugelverdediger Philipp Max. Deze kan binnenkort van jou zijn! Bied mee op dit matchworn shirt. Deze veiling loopt tot donderdag 29 juli 19:00 uur. 

Opbrengst veiling

De opbrengst van de geveilde shirts gaat volledig naar het goede doel, waaronder de PSV Foundation. Andere doelen worden de komende tijd bekend gemaakt. 

Data

Start : 15 juli 2021 om 9:45 uur

Einde : 29 juli 2021 om 19:00 uur

Laatste biedingen:

€ 305,-Monica
€ 285,-Julian Smits
€ 276,-Anoniem
€ 275,-Julian Smits
€ 256,-Anoniem