Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Skyswinger

Skyswinger

Als skyswinger ervaar jij de wedstrijd op een unieke manier!

Samen met een team van enthousiaste jongeren zorgt Supportersvereniging PSV al jarenlang voor een extra sfeerbeleving tijdens thuiswedstrijden van PSV. Naast onze 6 vaste krachten geven wij iedere thuiswedstrijd twee supporters de kans onderdeel te worden van ons team!

Wat wordt jouw taak? Bij één competitiewedstrijd in het Philips Stadion beheer jij, samen met een vriend of vriendin, 2 van de 8 skyswingers en kom je direct in actie op het moment dat PSV een doelpunt scoort! Daarbij neem je plaats op de west of oostkant van het Philips Stadion, direct achter de reclameborden, waardoor je de wedstrijd kunt bekijken vanaf een unieke plek.

Houd er rekening mee dat je ongeveer 1 uur vóór de aftrap aanwezig dient de zijn in het Philips Stadion. Ruim 30 minuten na afloop van de wedstrijd zit jouw taak erop!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar, supporter van PSV én vind je het gaaf om tijdens één wedstrijd onderdeel te worden van ons team? Meld je dan nu bij Eric van Heijnsbergen via eric@supver-psv.nl of door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je geen lidnummer/PSV relatienummer hebben dan mag je hier '' heb ik geen '' invullen. Ook voor vragen over de activiteit kun je terecht bij Eric / 0627325840.

Word skyswinger
Lidnummer:
Naam:
E-Mail:
Mobiel nummer:
Leeftijd:
  Ik ga akkoord met onze privacy-voorwaarden
 

Wie weet zien we jouw binnenkort in het Philips Stadion!