Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Grootste vlag van Nederland nu al kapot
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Grootste vlag van Nederland nu al kapot

Aanzienlijke schade

25 mei 2003 - Door: DvG

De grootste vlag van Nederland (een feit waar wij toch trots op mogen zijn) is na slechts vier keer gebruikt te zijn alweer kapot.

Na het oplaten op de west tribune voorafgaande aan de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht bleek er een grote scheur te zitten aan de bovenzijde van het doek. Blijkbaar hebben een aantal "fans" het leuk gevonden om het doek langer vast te houden, zodat er door de druk op de vlag een grote scheur ontstond.

Het is jammer te constateren dat sommige "fans" het leuk vinden om de eigen sfeerattributen kort na introductie al te vernielen. Het begint er op te lijken dat iedere investering, zelfs één van ruim €15.000,- (wat eigen geld is van de supporters), voor sfeerverhoging niet meer mogelijk is zonder dat het vernield wordt.

Wij zullen kijken hoe de schade gerepareerd kan worden (en hoeveel dat kost), een doek van 63 bij 18 meter is tenslotte niet zomaar gemaakt. Bovendien gaan wij in overleg met PSV de video-opnamen bekijken om hopelijk de daders te achterhalen. Het zou de daders sieren als zij zichzelf melden.

Laatst bijgewerkt : 25 mei 2003 - 20:08