Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Van Os roept op tot ondersteuning elftal!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Van Os roept op tot ondersteuning elftal!

Reactie uitspraken Erik Gerets

18 nov 2001 - Door: DvG
Eric Gerets

In de persconferentie na afloop van de door PSV gewonnen thuiswedstrijd tegen NEC heeft PSV coach Erik Gerets zijn ongenoegen geuit over het gedrag van het PSV publiek. Dit publiek zou de eigen spelers onterecht uitgefloten hebben.
Meteen na de persconferentie is de PSV coach op deze uitspraken aangesproken door de voorzitter van de Supportersvereniging PSV, Ger van Os.
Volgens Van Os is het natuurlijk niet goed dat individuele spelers door het publiek worden uitgefloten, maar "dan moet de coach voorkomen dat dit gebeurt". Men dient zich echter wel te realiseren dat het hondstrouwe PSV publiek niet gewend is aan het spelniveau dat de Eindhovense ploeg nu toont op het veld.
Graag wil Van Os dan ook de afspraak maken dat de technische staf en spelersselectie er alles aan doen om terug te komen op het niveau dat de supporters al jaren gewend zijn, op haar beurt zal de Supportersvereniging zich inzetten om het individuele uitfluiten te voorkomen. "Laten we daarom massaal achter het elftal gaan staan!", aldus Van Os.
Overigens ook gisteren hebben de daarvoor aangewezen spelers, ondanks goede afspraken hieromtrent, geen bezoek gebracht aan het Supportershome na afloop van de wedstrijd. Ook na wedstrijden als deze moet men het lef hebben om de Supporters ook na de wedstrijd onder ogen te komen. Helaas blijkt dit niet altijd het geval te zijn.