Supportersvereniging PSV
Home > Supportersvereniging PSV > ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ

01 augustus 2020 - 20:00 uur

We willen de dag dat we 100 jaar bestaan toch graag met onze leden vieren. Daarom organiseren we op zaterdag 1 augustus 2020 de ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ.

Over ruim een maand bestaat de oudste Supportersvereniging van Nederland maar liefst 100 jaar. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus hebben we helaas enkele jubileumactiviteiten (tijdelijk) moeten annuleren. Echter willen we de dag dat we 100 jaar bestaan toch graag met onze leden vieren. Daarom organiseren we op zaterdag 1 augustus 2020 de ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ.

ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ

Denk jij dat je de grootste kenner bent die op de hoogte is van allerlei weetjes & feitjes over ons mooie PSV? Doe alleen, of in goed gezelschap, mee aan de digitale ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ en wie weet gaat jouw team er vandoor met de hoofdprijs. De quiz wordt digitaal gehouden, dus je kunt met jouw team onder het genot van een hapje en een drankje vanuit één locatie (je huiskamer bijvoorbeeld) meespelen. De avond wordt muzikaal ondersteunt met een gastoptreden van een echte PSV cultheld namelijk Bjorn van der Doelen. Verdere informatie over de quiz ontvang je na inschrijving. 

Hoe doe je mee?

Jezelf aanmelden is heel simpel. Klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Bestaat jouw team uit meerdere personen? Dan hoeft maar één iemand (wel een lid van de Supportersvereniging PSV) zich aan te melden. 

Het programma start om 20:00 uur en deelname is gratis. Let op, alleen leden van de Supportersvereniging PSV kunnen zich aanmelden voor de quiz, maar je teamgenoten hoeven niet perse lid te zijn.

Heb je vragen over de quiz? Stuur een mailtje naar info@supver-psv.nl of bel met 040-2574782.

Laatst bijgewerkt : 26 jun 2020 - 14:04

Overige komende activiteiten
20 juli 2020 : Eerste training PSV
01 augustus 2020 - 20:00 uur : ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ