Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Poll

Poll: Maak jij je zorgen over de situatie bij PSV?

Eindstand

Maak jij je zorgen over de situatie bij PSV?
(16 april 2011)
Eens85.79%
85.79%
Oneens12.53%
12.53%
Geen Mening1.67%
1.67%
 
Aantal stemmen: 359

[ Nieuwe stelling doorgeven ]


Motivaties:

 • 21 mei 2011Ja alweer zo iets weer slecht contackt gezocht met hiddink het zal toch niet waar zijn als die naar ajax gaat ik zal hem altijd blijven verafschuwen dit kan toch niet bij psv liggen ze nog steeds te slapen (jupke)

 • 21 mei 2011Ja er ontbreekt bij ons psv de passie en trots waar ze mee spelen (evert)

 • 20 mei 2011Ja ik ben supporter (Martien van den Berg)

 • 18 mei 2011Ja Geen geld, geen kwalitatieve goede spelersgroep en een falende trainer, moet ik meer zeggen? (Hans Kuijpers)

 • 18 mei 2011Ja probleem: geen cl geen geld (Bram)

 • 17 mei 2011Ja van topvoetbal naar tobvoetbal (Rob Roodt)

 • 17 mei 2011Ja als rutten nog blijft dan gaan we weer de boot in (jupke)

 • 17 mei 2011Ja geen beleving (jan van bakel)

 • 16 mei 2011Ja Het niet halen van de champions league betekent het mislopen van veel inkomsten. Hierdoor kan komend seizoen volgens mij niet in goede spelers worden geinvesteerd en wordt de kans op een 1e of 2e plek steeds kleiner in de toekomst. Het is te hopen dat we Feyenoord niet achterna gaan met torenhoge schulden en het zijn van een topploeg af. (Matthijs)

 • 16 mei 2011Ja wie wil nou geen CL voetbal nu komt er minder binnen en de goede spelers en oude spelers komen niet terug voor europa league voetbal en ik hoop en dat angsthaze voetbal wat ze nu spelen wordt je niet vrolijk van . (laurent)

 • 16 mei 2011Ja trainer? (wim)

 • 15 mei 2011Ja Na het resultaat van vanmiddag is het natuurlijk helemaal huilen met de pet op. Wie wil er nu in godsnaam naar Eindhoven komen ? Ajax en Twente liggen beter in de markt ivm CL- voetbal. Schrale troost is dat het 2e kampioen geworden is. Misschien moeten we daar wat jongens uit laten doorstromen. Het afgelopen seizoen heeft immers bewezen dat je meer aan een team hebt dan aan 11 individueel aardige spelers. Als we 2e waren geworden zag ik nog wel mogelijkheden dat Van Bommel en misschien ook wel Van The Man naar huis zouden komen. Maar die passen natuurlijk voor het podium Europa League. Ik zie het komende seizoen erg somber in en voorzie een uittocht van spelers die wel de malaise van tijd tot tijd wisten te ontstijgen. Wat een enorm ...weekend was dit zeg ! (Mark)

 • 15 mei 2011Ja missen op elke linie (extra) spelbepalende spelers, en een coach die het team aanvallend en aantrekkelijk voetbal durft te laten spelen!.. maakt niet uit of Rutte dat doet of een nieuwe trainer..als het maar gebeurt!! (Frank van Roon)

 • 15 mei 2011Ja Toivonen kan niet scoren voor open goal. (peter)

 • 14 mei 2011Ja Met al die negatieve berichten moet je je wel zorgen gaan maken. Behalen van de 2de plaats morgen lijkt mij van cruciaal belang voor het bestaan van P{SV op een hoog niveau. Laten we hopen morgen en dan maar weer evrder zien want wij krijgen toch geen "kijkje in de keuken ". (Nico)

 • 11 mei 2011Ja rutten weg en comes weer terug halen want die mag weg bij spurs oja die engelaar mag rutten ook meteen mee nemen een paar goede aankopen met een goede instelling en een trainer die ze eens goed onder handen neemt (jupke)

 • 10 mei 2011Ja De zorgen komen natuurlijk door het uitblijven van prijzen. Ook het missen van de CL doet de zaak geen goed. Ik mis zowel bij de clubleiding als bij een aantal selectiespelers de absolute wil om te winnen. Over een man als Van Raay kun je van alles roepen maar de man is jaren lang actief voor PSV geweest omdat er rood/wit bloed door zijn aderen stroomt. Bij de huidige beleidsmakers vraag ik mij dat af. En zoals ik al aangaf mis ik ook bij wat spelers de absolute wil om te winnen: Erg plichtmatig de 2 x 45 minuten volmaken en vervolgens lekker fris van het veld af stappen. Het snot zou ze voor de ogen moeten staan, kruipend naar de zijlijn omdat ze helemaal leeg zijn gespeeld. Gele kaarten worden alleen maar geÔncasseerd door ouwehoeren tegen de scheidsrechter of door overtredingen op de helft van de tegenstander: Dom, dom, dom dus. (Mark)

 • 26 april 2011Ja ik maak mij al 2jaar zorgen over psv waar zit die beleving van het totaal elftal en wat erbij hoort wij zijn tegen fijnoord wel genaait door de Heer Kuiper dat bewijst wel het intrekken van de rodekaart maar dat hout niet in dat het wel een stempel is op de wedstrijd en het leek er ook op of hij presies wist wie er scherp stont wat kaarten betreft dat lijstje zat in zijn zak bij de kaarten het was een helper van ajax maar wij waren ook niets dus ik heb maar besloten na velejaren te stoppen met de seizoenkaart ik verwacht er zo nog meer jammer maar de spelers en de rest vraagd er om. (rien)

 • 26 april 2011Ja Wanneer er geen inzet is geen geld meer geven (Peter Kouijzer)

 • 25 april 2011Ja Zonder CL volgend seizoen een zwaar seizoen (Diederik Couwenberg)

 • 25 april 2011Ja het is zwaar shit met psv als ik zie hoe er tegen feyenoord word gevoetbald word je al niet goed die verdedeging is zwaar niks wie durft te zeggen dat die marcelo de tweede alex is is niet goed bij zijn hooft (jupke)

 • 24 april 2011Ja Ja ik maak mij al 2 jaar zorgen om PSV. 2 jaar geleden heb ik al voorspeld dat met een coach als Fred Rutten je geen prijzen zal halen, hoogstens kampioen worden van de jupiler league. En zie het resultaat is inmiddels daar. Van harte gefeliciteerd beleidsbepalers van PSV (Piet)

 • 24 april 2011Ja ik mis bij psv de drive, persoonlijkheden en durf. (willem hol)

 • 24 april 2011Ja Vicieuze circel naar beneden. Minder geld minder topspelers minder resultaat,kortom afzakken naar de Nederlandse subtop. (Hans Kuijpers)

 • 17 april 2011Ja Er zitten spelers bij PSV,die eigenlijk het niveau van een topclub niet aankunnen,daarmee heeft fred rutten gefaald,door sommige spelers die niet goed functioneerde toch heeft opgesteld.Dit jaar staat er een elftal ,die niet kan overtuigen om kampioen te worden.Zij hebben de supporters eigenlijk flink teleurgested. (ROLAND)

 • 17 april 2011Ja Ik maak me best wel zorgen over de toekomst van psv zeker als psv geen spelers kan kopen voor volgend seizoen als psv dit seizoen kampioen wordt is het volgens mij wel de belangrijkste kampioenschap (willem delisse)

 • 17 april 2011Ja als psv geen cl haalt kunnen ze geen nieuwe spelers kopen, dus worden ze volgendjaar zeker geen kampioen, of er moeten spelers verkocht worden. (Rick van Zutphen)

 • 17 april 2011Ja Ik denkd at PSV de komende 3 jaar af zal glijden naar een middenmoot eredivisie niveau en Europesch helemaal niet meer mee gaat tellen. Enigste opluchting zal zijn als nu Champ. Legaue gaan halen maar ook dan is het misschien uitstel van ......Want met dit team hebben we op het hoogste niveau helemaal niets te zoeken denk ik. (Nico)

 • 17 april 2011Ja Al vind ik het wel heel jammer dat het vooral door het ongeluk met Reis komt, want met hem erbij hadden waren we nu al bijna kampioen geweest, en waren we dus financieel ook niet in de problemen gekomen. Er is met onze buitenspelers aanvoer genoeg naar het doel en met Reis hadden we elke wedstijd minstens 1 doelpunt meer gehad. (Wouter handstede)

 • 16 april 2011Ja Ik dank dat we eindelijk de goede weg in zijn geslagen, maar het feit dat men het stadion wil verkopen is zorgwekkend. Deze verkopen zou erg triest zijn, maar begrijpelijk. Misschien zou het verkocht moeten worden aan van de Moosdijk met een terugkoopregeling of iets dergelijks of een deel van het stadion en eventueel de naam. (B.Meijer)

 • 16 april 2011Ja we zijn al 2 geen kampioen meer geworden (martijn der weduwe)

Overige polls:

PSV wordt kampioen 2017-2018
De buitenkant van ons stadion is voorbehouden aan helden van onze club
PSV moet nog meer spelers aankopen
Het is een kwestie van tijd tot er een algemeen rookverbod in het Philips Stadion komt
Heb jij een goed gevoel over het komende seizoen 2016-2017?
Heb jij een goed gevoel over het komende seizoen 2015-2016?
Verwacht je dat PSV kampioen 2014-2015 wordt?
Oranje gaat het goed doen op het WK2014
Verwacht je dat PSV Europees voetbal haalt?
Verwacht je dat PSV kampioen wordt?
De arbitrage in Nederland kan en moet beter
Het uitfluiten van spelers kan echt niet!
PSV heeft goed ingekocht
PSV heeft snel versterkingen nodig!
Een Benelux competitie is leuker dan de Eredivisie
Het wordt weer leuker voor Echte Fans in voetbalstadions
Maak jij je zorgen over de situatie bij PSV?
Ik neem volgend seizoen weer een seizoenkaart
Moet PSV, ondanks de onzekerheid, Reis contractverlenging geven?
Niet alleen het resultaat is heilig, een attractieve speelstijl is ook belangrijk
Burgemeesters zijn te gemakzuchtig in het opleggen van combi's
Bij slecht weer moet een wedstrijd ook afgelast worden als fans niet veilig bij het stadion kunnen komen.
Het uitfluiten van spelers is belachelijk
Een wedstrijd is maar saai zonder supporters van de bezoekende club
Ben jij bereid een andere plaats in het Philips Stadion te nemen als daardoor de sfeer in het Stadion beter wordt?
Er kan meer rekening worden gehouden met de belangen van de PSV Fan
Er kan meer rekening worden gehouden met de belangen van de PSV Fan

[ Nieuwe stelling doorgeven ]