Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Poll

Poll: Ben jij bereid een andere plaats in het Philips Stadion te nemen als daardoor de sfeer in het Stadion beter wordt?

Eindstand

Ben jij bereid een andere plaats in het Philips Stadion te nemen als daardoor de sfeer in het Stadion beter wordt?
(23 oktober 2010)
Eens76.87%
76.87%
Oneens19.56%
19.56%
Geen Mening3.57%
3.57%
 
Aantal stemmen: 588

[ Nieuwe stelling doorgeven ]


Motivaties:

 • 16 november 2010Nee nee ik zit goed en de sfeer is er ook goed in plaats van deze gedachte daar ik wel achter sta moet er eens gedacht worden aan het schoon maken van onze deure stoelen dat net zo belangrijk (rien)

 • 15 november 2010Ja Zeker goed idee, ik hoop dat dit ook daadwerkelijk uitgevoerd zal worden! (Rik)

 • 15 november 2010Nee mijn plaats is uitstekend (Daams)

 • 15 november 2010Ja Ik zit ook op oost met 2 vrienden. Tegen Twente na de 0-1 was er maar een slecht sfeertje. Ik probeerde nog met vriende er alles aan te doen om die sfeer weer te krijgen. Jammer dat zelfs LM niet meer echt mee ging doen. Een nieuw sfeer vak is opzich wel goed idee! Een vak dat 90 minute op zun kop staat is toch prachtig? (Mathieu)

 • 10 november 2010Nee de sfeer is al goed in ons vak! (Eric Buytels)

 • 08 november 2010Ja Betere sfeer is zeker goed door zetten (Martijn)

 • 31 oktober 2010Ja de sfeer in de thuiswedstrijden moet verhoogt worden,gister was het weer bagger na de wedstrijd tegen feyenoord was het super.nu zit ik op west en zou graag weer terug op oost willen zitten,na 1 jaar afwezigheid wil ik graag de sfeer ook op oost verbeteren,als dat de sfeer verhoogt zal ik daar graag voor willen verhuizen van west naar oost. (Marco)

 • 31 oktober 2010Ja Er staat maar een klein groepje op oost te zingen precies in het midden. Ik ben het helemaal met Thijs eens: Ik ben van mening dat veel mensen op OOST staan, enkel en alleen om op OOST te staan. Zelf sta ik hier ook. Niet in het midden bij LM, maar iets meer richting Noord. Wij staan hier met 3 vrienden en zingen/springen alles mee met het midden. Maar je wordt af en toe zelfs raar aangekeken door de mensen om je heen... Terwijl je op een sfeervak staat!! Ik hoop dan ook van harte dat OOST eens flink 'geformateerd' wordt. Het sfeervak moet achter de goal blijven. Hopelijk ziet het overgrote deel van de huidige mensen op OOST dit ook en wordt er plaats gemaakt voor 'n stukje 'nieuw elan' op OOST. Forza PSV <-- zo is het precies hier zou eigenlijk verandering in moeten komen (Kay)

 • 27 oktober 2010Ja Betere sfeer zorgt voor meer steun. Dit leidt tot betere prestaties. daar ben ik van overtuigt (Harm Smulders)

 • 27 oktober 2010Ja Zit al lang te proberen een kaart op oost te krijgen! maar nee hoor.. zou top vinden om met z'n allen bij elkaar te zitten en er een top sfeertje van te make! (Bram )

 • 26 oktober 2010Ja We hebben laten zien met de optocht dat we sfeer kunnen maken! Met veel meer man die nu 'midden' op oost staan. De sfeer helpt wel degelijk het resultaat! Misschien is het een goed idee om tegen een beker/europese wedstrijd een bepaald vak te openen voor de sfeermakers. Ik hoop dat er verandering in komt! (Jesse)

 • 26 oktober 2010Nee Ik heb nu gewoon een goede plaats op west boven naast het uitvak. Dus het is best gezellig (Gitte )

 • 26 oktober 2010Ja Ik ben van mening dat veel mensen op OOST staan, enkel en alleen om op OOST te staan. Zelf sta ik hier ook. Niet in het midden bij LM, maar iets meer richting Noord. Wij staan hier met 3 vrienden en zingen/springen alles mee met het midden. Maar je wordt af en toe zelfs raar aangekeken door de mensen om je heen... Terwijl je op een sfeervak staat!! Ik hoop dan ook van harte dat OOST eens flink 'geformateerd' wordt. Het sfeervak moet achter de goal blijven. Hopelijk ziet het overgrote deel van de huidige mensen op OOST dit ook en wordt er plaats gemaakt voor 'n stukje 'nieuw elan' op OOST. Forza PSV (Thijs)

 • 25 oktober 2010Ja Als de mensen die meeliepen in de optocht tegen Feyenoord allemaal bij elkaar zaten in een apart sfeervak, dan waren de Feyenoorders al bij de 3-0 naar huis gegaan... Ik zou zeggen probeer het een in een halfgevuld stadion! Als PSV dan gewoon een vak opengooit voor alleen maar sfeermakers kunnen ze kijken wat het opleverd. (zoals bv bij bekerwedstrijden). Jullie, de supportersvereniging, zou dit plan prima bij PSV voor kunnen leggen denk ik zo. (Geert)

 • 25 oktober 2010Ja Het wordt echt tijd om een apart sfeervak buiten "OOST" te maken. Nieuwe generatie, genoeg animo! (Luuk Snellen)

 • 25 oktober 2010Ja Sta op oost nu en draag ook mijn steentje bij aan de sfeer, maar als het sfeervak zou verhuizen of iets dergelijks naar UU dan ga ik zeker mee! (stef )

 • 25 oktober 2010Ja ja ik wil al jaren een sk in het sfeervak maar er is nooit plaats. Alleen europese en uitwedstrijden zijn er plaatsen beschikbaar. (stef)

 • 25 oktober 2010Ja Ja zeker, ik merk gewoon dat bij uitwedstrijden de sfeer er wel inzit, als je gewoon door middel van een enquete een echte sfeergroep bij elkaar kan brengen en die samen in 1 vak zetten heb je een top sfeer ( zie feyenoord uit) (MennoPSV)

 • 25 oktober 2010Ja het is nu gewoon kut we kunnen het 1000 maal beter met de jeugd die wel sfeer willen maken (glenn)

 • 25 oktober 2010Ja ja (Lars Van Aarle)

 • 25 oktober 2010Ja Jah, ik ben vanmening dat op dit moment de sfeer zeer slecht is (freek)

 • 25 oktober 2010Ja alles voor de sfeer (Marc Poell)

 • 25 oktober 2010Ja Er zijn zoveel groepen die willen vooral jeugd en die verdienen ook wel de kans (Dennis)

 • 25 oktober 2010Ja dit zou een hele goede actie tbv de verbetering van de sfeer in het stadion! (Jeroen Kooijmans)

 • 25 oktober 2010Ja Sfeer kan beter aan de oostkant we hebben genoeg mensen wie willen. (Nicolai)

 • 25 oktober 2010Ja Sfeer moet beter (Niek van Uden)

 • 25 oktober 2010Ja Het Stadion is van ons allemaal, niemand heeft z'n eigen plek... Sfeer is positief voor alles en iedereen, beleving in het stadion en prestaties op het veld. Als ik daarvoor naar een ander vak moet: Geen probleem! (Ties Obers)

 • 25 oktober 2010Ja De sfeer in het philips stadion is waardeloos, terwijl we met uitwedstrijden (Willem 2 uit) en optochten (zoals gisteren) laten zien dat zeker de jeugd het best kan. Als PSV deze jeugd niet de ruimte geeft zitten we over 15 jaar nog steeds met zo'n grafsfeer. Het maakt mij geen donder uit waar ik sta, als ik maar kan zingen, 90 minuten lang. Probeer al 2 jaar op oost te komen (sta nu op U) en ik zal wel voor het 3e jaar achter het net vissen gok ik.. UU of ZZ als nieuwsfeervak beginnen. Of op west schuiven met plaatsen zodat groepen van oost naar west kunnen, zonder dat ze uit elkaar gehaald worden. Deze mensen verdienen het wel om met respect behandelt te worden. (Rob Custers)

 • 25 oktober 2010Nee Ik kies zelf mijn plaats, waarom zou ik ergens gaan zitten wat niet mijn voorkeur zou hebben ??? (wim lepelaars)

 • 25 oktober 2010Ja Tuurlijk zou ik dit doen, we staan al jaren bekend als het 'bioscoop-publiek'. Iedereen wil hier vanaf.... de enige juiste stap in de richting zou een nieuw sfeervak zijn!!!!! (Geert)

 • 24 oktober 2010Ja De sfeer die er op dit moment heerst verdient ons PSV niet. Ik vind dat we er iets aan moeten doen, en de beste plek daarvoor is het creeŽren van een compleet nieuw vak. Als we dit willen bereiken zullen er hoe dan ook mensen moeten verhuizen (anders krijg je eenzelfde situatie als op oost). Daarom ben ik zelf ook zeker bereid om te verhuizen. (Jaap)

 • 24 oktober 2010Nee Nee, je kunt de mensen niet dwingen naar een andere plaats te verhuizen, ik bepaal zelf wel waar ik wil zitten niet de sfeermakers. Sfeer OK maar niet ten kostte van anderen die er misschien al 20 jaar zitten ofzo (Olaf den Hartog)

 • 24 oktober 2010Ja Ik wil zoals vele andere supporters de sfeer verbeteren. Dat moet dan maar met een vak zoals UU! (Daan van Belzen)

 • 24 oktober 2010Nee nee want sta al op OOST (marc van poppel)

 • 24 oktober 2010Ja Sfeer boven alles (rob harks)

 • 23 oktober 2010Geen Mening het ligt eraan waar jevoor (jeroen evers)

 • 23 oktober 2010Ja sfeer moet altijd top zijn. sfeer bij cl wedstrijden waren altijd magisch! (kris bouwstra)

 • 23 oktober 2010Geen Mening Deze stelling is voor mij als steward persoonlijk natuurlijk niet relevant, ik sta al 10 jaar met veel plezier op de Westtribune. (Giovanni Hartogs)

 • 23 oktober 2010Ja Ja natuurlijk dan wordt het nog gezelliger en gaan ze nog beter voetballen (bram kurvers)

Overige polls:

PSV wordt kampioen 2017-2018
De buitenkant van ons stadion is voorbehouden aan helden van onze club
PSV moet nog meer spelers aankopen
Het is een kwestie van tijd tot er een algemeen rookverbod in het Philips Stadion komt
Heb jij een goed gevoel over het komende seizoen 2016-2017?
Heb jij een goed gevoel over het komende seizoen 2015-2016?
Verwacht je dat PSV kampioen 2014-2015 wordt?
Oranje gaat het goed doen op het WK2014
Verwacht je dat PSV Europees voetbal haalt?
Verwacht je dat PSV kampioen wordt?
De arbitrage in Nederland kan en moet beter
Het uitfluiten van spelers kan echt niet!
PSV heeft goed ingekocht
PSV heeft snel versterkingen nodig!
Een Benelux competitie is leuker dan de Eredivisie
Het wordt weer leuker voor Echte Fans in voetbalstadions
Maak jij je zorgen over de situatie bij PSV?
Ik neem volgend seizoen weer een seizoenkaart
Moet PSV, ondanks de onzekerheid, Reis contractverlenging geven?
Niet alleen het resultaat is heilig, een attractieve speelstijl is ook belangrijk
Burgemeesters zijn te gemakzuchtig in het opleggen van combi's
Bij slecht weer moet een wedstrijd ook afgelast worden als fans niet veilig bij het stadion kunnen komen.
Het uitfluiten van spelers is belachelijk
Een wedstrijd is maar saai zonder supporters van de bezoekende club
Ben jij bereid een andere plaats in het Philips Stadion te nemen als daardoor de sfeer in het Stadion beter wordt?
Er kan meer rekening worden gehouden met de belangen van de PSV Fan
Er kan meer rekening worden gehouden met de belangen van de PSV Fan

[ Nieuwe stelling doorgeven ]