Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Chapter Randstad

Chapter Randstad

Overige chapters:

Oprichting Chapter Randstad

Onlangs is een chapter overeenkomst getekend tussen enkele personen van de Randstad Phoolies (www.randstadphoolies.nl) en de Supportersvereniging PSV.

Wat zijn chapters?
Chapters zijn regionale afdelingen van de Supportersvereniging PSV. Hiermee volgt de Supportersvereniging het voorbeeld van Schalke 04 die afdelingen verspreid heeft over heel Europa. Chapter Randstad is na Chapter Limburg, Chapter West Brabant en Chapter BelgiŽ het 4e Chapter wat in korte tijd is opgericht. Inmiddels is ook Chapter East Light opgericht.

De Chapters zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de leden meer affiniteit krijgen met de club PSV. Ook is het de bedoeling dat de Chapters vanaf het nieuwe seizoen zeggenschap krijgen binnen de supportersvereniging PSV. Ieder Chapter krijgt een aantal afgevaardigden die zodoende de stem van de supporters in het land beter kunnen vertegenwoordigen binnen de vereniging.

Doelstellingen Chapter Randstad
De doelstelling van Chapter Randstad is enerzijds het vergroten van de binding van de PSV supporters uit de regio Randstad met PSV en de Supportersvereniging PSV en anderzijds het behartigen van de belangen van de PSV supporters uit de regio Randstad. Ook is Chapter Randstad bedoeld om een saamhorigheidsgevoel te creŽren tussen de supporters.

Reeds in 2002 hebben wij het initiatief genomen tot het opzetten van de Randstadbus. Hierdoor hoeven supporters uit onze regio bij uitwedstrijden waarbij een verplichte buscombi regeling van toepassing is (o.a. de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Twente en normaliter Feyenoord) niet meer via Eindhoven om te reizen, maar kan gebruik gemaakt van het opstappunt in Woerden. De Randstadbus is een succes gebleken want de bus zit al 9 seizoenen lang bij bijna alle wedstrijden die we bezoeken vol!

Wij willen ervoor zorgen dat de Randstadbus ook in de toekomst kan blijven rijden. Tevens willen we de mogelijkheden nagaan om de Randstadbus in te zetten voor:
1. Uitwedstrijden van PSV waarvoor geen verplichte buscombi regeling geldt;
2. Europese uitwedstrijden van PSV;
3. Thuiswedstrijden van PSV.

Tevens willen we ervoor zorgen dat bij uitwedstrijden waarvoor een verplichte autocombi-regeling geldt rekening gehouden wordt met de PSV supporters uit de Randstad (ten aanzien van de omwissellokatie).

Meld je aan via randstad@supver-psv.nl
Hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen betekenen voor de PSV supporters uit de regio Randstad. Leden van de Supportersvereniging PSV kunnen gratis lid worden van Chapter Randstad. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen ons Chapter. Ben jij PSV supporter uit de regio Randstad en wil je je aanmelden bij Chapter Randstad stuur dan een mail naar randstad@supver-psv.nl met daarin:
* je naam
* woonplaats
* lidmaatschapsnummer Supportersvereniging