Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Condoleanceregister Ad Schreuders

Condoleanceregister Ad Schreuders

Wij ontvingen het droevige bericht dat onze oud-voorzitter

Ad Schreuders

Op 23 december is overleden. Hij werd 86 jaar.

In de periodes van 1965 tot en met 1973 en 1977 tot en met  1993 was hij voorzitter van de Supportersvereniging PSV. In die tijd heeft hij de grote successen van PSV beleefd. Hij was de man die aan de basis stond van de grote groei van de Supportersvereniging PSV naar waar wij vandaag staan. Een gevleugelde uitspraak van Ad was dat de vereniging groeide door verstandig om te gaan met de "dubbeltjes en kwartjes" van de leden.

Ook na zijn vertrek als voorzitter bleef hij nauw betrokken bij de Supportersvereniging PSV, onder andere als hoofdredacteur van ons clubblad "De PSV Supporter". 

Onlangs werd hij nog gehuldigd als 60 jarig lid van de Supportersvereniging PSV. 

Wij zullen Ad herinneren als een zeer bevlogen voorzitter van de Supportersvereniging PSV. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe.

Hij was ons voorbeeld en voorvechter die zijn leven heeft gekleurd met een onvoorwaardelijke loyaliteit aan de supporter en de club PSV Eindhoven.

Hieronder is het vanaf nu mogelijk een condoleance achter te laten.


Het ondertekenen van het condoleanceregister van Ad Schreuders is gesloten. Er hebben 92 personen dit condoleanceregister online ondertekend. We gaan er voor zorgen dat de nabestaanden van Ad Schreuders deze snel ontvangt.