Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Bijzonder bezoek

Blog van Harrie: Bijzonder bezoek

31 jan 2016 - Door: Harrie Timmermans

Mijn aard is nogal optimistisch. Waar anderen zeggen dat het glas half leeg is, heb ik de neiging datzelfde glas als half vol te zien. Kijkend naar de penaltystatistieken van PSV zou je dan moeten zeggen: toch knap dat ze van de laatste 12 strafschoppen er 4 raak geschoten hebben.

Maar met die redenering kom je niet ver in de topsport. In de Nederlandse competitie tegen een zwakke tegenstander als De Graafschap kom je er nog wel mee weg. Maar in Europees verband kan elk kleinste foutje worden afgestraft. Werk aan de winkel dus voor de technische staf.

Werk is er ook aan de winkel voor de medische staf. Want het uitvallen van Andres Guardado deed veel supporters de schrik om het hart slaan. Als er iemand is die we in de beslissende wedstrijden niet willen missen, is hij het wel.

Een bijzonder moment na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap was het bezoek van Mart van den Heuvel aan ons home. Samen met Player of the Match Luciano Narsingh. Mart is een oer-PSV'er die al tientallen jaren onderdeel is van de PSV-familie. Hij mag vaker een pilsje komen tappen.

Laatst bijgewerkt : 31 jan 2016 - 9:15