Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Goed gedrag belonen

Blog van Harrie: Goed gedrag belonen

7 feb 2016 - Door: Harrie Timmermans

Op de terugweg vanuit Utrecht zat ik in de bus met een tevreden glimlach op mijn gezicht het nieuws te checken. De 0-2 overwinning was niet alleen een goed antwoord op de uitschakeling van donderdag, het betekende ook de herovering van de koppositie.

Mijn humeur kreeg een tik te verwerken toen ik het bericht las dat Bert van Oostveen van de KNVB een gesprek wil met alle supportersverenigingen naar aanleiding van het "Vermeer-incident" in de ArenA.

Als dat overleg alleen maar moet gaan over ons standpunt ten aanzien van misselijkmakend wangedrag, dan kan het overleg met de KNVB wat mij betreft schriftelijk worden afgedaan. Ieder weldenkend mens neemt daar afstand van en zal voor het bestraffen van slecht gedrag zijn.

Waar we wel graag over willen praten, en hopelijk gaat de KNVB daar ook een keer echt zijn best voor doen, is het belonen van goed gedrag. Dat goedwillende supporters niet meer gebukt gaan onder beperkende voorwaarden die het gevolg zijn van het wangedrag van een enkeling. Als dat ook op de agenda staat, ben ik graag van de partij.

Laatst bijgewerkt : 7 feb 2016 - 20:58