Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Update PSV Klankbord

Update PSV Klankbord

16 feb 2016 - Door: DvG

Voortgang realisatie staantribunes
In januari is met PSV gesproken over ideeŽn voor het faciliteren van supporters die willen staan op de Oost- en Noordtribune. Momenteel worden verschillende aangedragen opties door PSV onderzocht. Over de voortgang heeft PSV nog niet gecommuniceerd. Zodra wij meer weten zullen we daarover berichten.

IdeeŽn uitbreiding capaciteit Oosttribune
De eerste ring van de Oosttribune bestaat uit de vakken V, W, X, Y en Z en heeft momenteel een capaciteit van ca 2.300 plaatsen. Een aantal supporters hebben onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om de capaciteit van de Oosttribune te vergroten door optimaler gebruik te maken van de ruimte tussen het veld en rij 1 van de tribune. Dit betreft het creŽren van extra rijen en staat nog los van de mogelijkheden om de capaciteit te verhogen door middel van het realiseren van staanplaatsen.
De resultaten van dit onderzoek zijn bij PSV neergelegd met de vraag de haalbaarheid hiervan verder te onderzoeken. We hopen dat PSV ook deze bijdrage van supporters als een kans ziet voor verdere verbetering van de faciliteiten, wat in onze ogen tevens ten goede komt aan de doelstellingen van zowel supporters als club.

Communicatie naar de supporters
Het is belangrijk dat supporters bij dergelijke aanpassingen als de realisatie van een staantribune of uitbreiding van de capaciteit van een tribune zo goed mogelijk geÔnformeerd worden. Wij hebben dan ook aan PSV gevraagd om samen te bekijken hoe de huidige seizoenkaarthouders op Oost en Noord zo goed mogelijk geÔnformeerd kunnen worden (en blijven) over de ontwikkelingen

Laatst bijgewerkt : 16 feb 2016 - 9:36