Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Bericht van PSV Klankbord

Bericht van PSV Klankbord

PSV wil investeren in faciliteiten voor supporters

23 feb 2016 - Door: DvG

Zoals is te lezen op de officiŽle website van PSV, wil de club graag investeren in betere en veilige faciliteiten voor supporters die willen staan op de Oost- en Noordtribune. Zoals wij al eerder hebben bericht, zijn hierover de afgelopen tijd door supporters in het PSV Klankbord en door andere supportersgroeperingen en vertegenwoordigers ideeŽn ingediend bij en gesprekken gevoerd met de club.

Vanuit het PSV Klankbord hebben wij de afgelopen tijd veel energie en tijd gestoken in het onderzoeken van verschillende opties voor een staan-/zitconstructie die zowel voor de Oost- als Noordtribune gebruikt zou kunnen worden. Dit hebben wij gedaan, omdat we PSV graag willen helpen bij het maken van een keuze die een structurele oplossing biedt voor de lange termijn en die ook voor supporters in het algemeen het meest wenselijk is.

Ook voor de uitbreiding van de capaciteit van de Oosttribune hebben wij onderzoek gedaan en een viertal opties uitgewerkt en voorgelegd aan PSV om verder te onderzoeken. De aanpassingen waar over gesproken is geeft tevens een kans om een aantal andere problemen op te lossen (zoals de discussie over het staan op de trappen) of ideeŽn te verwezenlijken (zoals een mooiere uitstraling van de Oosttribune).

Wij hebben over het bericht wat PSV heeft gestuurd een aantal inhoudelijke vragen gesteld. Zodra wij hier antwoord op hebben zullen wij hierover berichten en zullen wij tevens meer informatie geven over onze ingediende voorstellen.

Wij zijn zeer verheugt met de mededeling dat PSV positieve inbreng van supporters, zowel tijdens wedstrijden op de tribune als de genoemde betrokkenheid bij het meedenken van verbeteringen op supportersgebied, zeer waardeert. Hopelijk kunnen we dit als PSV-supporters in het algemeen voortzetten!

Laatst bijgewerkt : 23 feb 2016 - 11:08