Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Wat een wereldredding!

Blog van Harrie: Wat een wereldredding!

25 feb 2016 - Door: DvG & Harrie Timmermans

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Atletico Madrid mocht ik bij diverse media mijn licht laten schijnen over de te verwachten uitslag. Optimist als ik ben hield ik het steeds op een kleine overwinning.

De hoop als vader van de gedachte? Natuurlijk, daar ben je supporter voor. Maar ook een teken vertrouwen. Ik snapte ook wel dat we niet als favoriet het veld op zouden stappen tegen zo'n Europese topper. Maar dit zijn wel de avonden om boven jezelf uit te stijgen.

En dat is precies wat gebeurde bij Jeroen Zoet. Hij hield de ploeg in de race toen in de eerste helft een Madrileen vrije doortocht naar het doel kreeg. Wat een wereldredding! Het zijn deze momenten die achteraf beslissend geweest kunnen zijn. Want over twee wedstrijden gaat het immers details.

Een beetje schor ben ik vanochtend opgestaan. Met een trots gevoel. Trots dat PSV zich wederom goed gepresenteerd heeft op Europees topniveau. Trots op onze supporters die weer voor een geweldige atmosfeer gezorgd hebben: de kracht van positiviteit.

Laatst bijgewerkt : 25 feb 2016 - 8:57