Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Update: Extra info Roda JC-PSV

Update: Extra info Roda JC-PSV

8 mrt 2016 - Door: 19

Onlangs heeft het vooroverleg plaatsgevonden tussen PSV en Roda JC.

Roda JC heeft PSV een auto- en buscombi aangeboden. Restrictie hierbij was dat er slechts 600 kaarten zouden worden afgenomen. Na overleg is besloten tot volledige afname van het bezoekersvak, zeker gezien het huidige verloop in de competitie en de steun die het team van Phillip Cocu goed kan gebruiken bij deze uitwedstrijd.

Helaas betekent dit wel dat we met een verplichte buscombi af dienen te reizen naar Kerkrade. Er is de mogelijkheid om per auto naar het parkeerterrein bij NedCar (langs de A2 in Born) te gaan, en van daaruit met de bus verder te reizen. Ook andere grote clubs zijn geconfronteerd met deze regeling in Kerkrade.

De verkoop zal vrijdag starten. Een toelichting hierop aangezien het vragen oproept:

Als belangenbehartiger voor onze supporters hebben wij, zeker in deze fase van het seizoen, geprobeerd om de kaartverkoop middels een voorrangsregeling te laten starten. Helaas heeft PSV anders doen besluiten omdat jouw opgebouwde geschiedenis nog niet verwerkt is in hun nieuwe kaartverkoopsysteem.

Wij zullen blijven opkomen voor jullie belangen: dus blijven vragen om ťn meewerken aan een zo spoedig mogelijke verwerking van de geschiedenis.

Laatst bijgewerkt : 9 mrt 2016 - 16:37