Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Positief blijven denken

Blog van Harrie: Positief blijven denken

13 mrt 2016 - Door: Harrie Timmermans

Zaterdagavond ging ik met de pest in mijn lijf naar bed. Ik was pissig over het veel te vrijblijvende spel tegen Heerenveen. Een uur lang zagen we een ploeg die op geen enkele wijze uitstraalde keihard aan het vechten te zijn om koste wat kost de kampioensschaal in Eindhoven te houden.

Omdat ik geen zin heb om hierdoor mijn hele zondag te laten vergallen, besloot ik vanochtend om positief te blijven denken. Wat te denken van Jetro Willems. Ik schat de kans dat hij de volgende wedstrijd beter speelt dan gisteren op 100%.

Ik verwacht ook dat onze trainer uit deze wedstrijd heeft opgepikt dat hij de volgende keer eerder ingrijpt. Dat is dus winst. En wat denk je van deze: stel dat PSV aan het einde van de competitie 1 punt meer heeft dan Ajax, dan hebben we gisteren goede zaken gedaan.

Alle gekheid op een stokje. Natuurlijk moeten we balen van gisterenavond. Als je een tikkie niet ziet aankomen, komt hij ook veel harder aan. Maar we moeten ook niet in de war raken. Dinsdag en zondag staan twee geweldige affiches op het programma. Daar gaan we van genieten en dan staan we weer voor en achter onze club.

Laatst bijgewerkt : 13 mrt 2016 - 8:23