Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Tweede treffer bevrijdend

Blog van Harrie: Tweede treffer bevrijdend

20 apr 2016 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen maandag werd ik benaderd door diverse media met de vraag wat ik vond van het optreden van scheidsrechter Danny Makkelie. Ik antwoordde dat ik dat niet had gezien. Ik was 's middags een rondje wezen fietsen met de kids en 's avonds had ik geen zin om naar Studio Sport te kijken, wetende wat de uitslag was.

Kennelijk was dat niet waar men naar op zoek was want vervolgens werd er heel veel aandacht besteed aan iemand die een aangifte had gedaan. Kansloos wat mij betreft. Ik hoop dat de politie die aangifte onder op de stapel legt want er zijn in ons land belangrijkere zaken om onderzoek naar te doen.

Lekker je energie richten op waar je invloed op hebt, dat was het terechte devies van onze trainer. En dat deed de PSV gisteren. Tegen een ploeg die zijn huid heel duur verkocht. En zo werd het een echte wedstrijd. Waarbij de tweede treffer bevrijdend was.

Wat is die spanning toch lekker. Natuurlijk hadden we nu al graag op het Stadhuisplein gestaan maar een competitie die tot het laatst spannend blijft, heeft ook wel wat. Spanning die vanavond ook in Friesland voelbaar is.

Laatst bijgewerkt : 20 apr 2016 - 7:20