Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Binnenkort: groot interview met Luc Nilis

Binnenkort: groot interview met Luc Nilis

Luc Nilis vertelt over zijn boek en over zijn liefde voor PSV

25 mei 2016 - Door: Ted Gijsel

We kennen allemaal het verhaal van Luc Nilis. Een voetballer in hart en nieren, met in allebei zijn benen het vermogen om keepers wanhopig te maken. Wanhoop is ook het woord dat het einde van zijn carrière illustreert, waarna hij in een donkere periode belandde. In zijn onlangs verschenen boek vertelt hij er openhartig over.

Het boek, geschreven door Thijs Slegers, geeft een prachtig overzicht van Nilis' carrière. Zijn jeugdjaren, de band met zijn vader, zijn eerste profcontract en de transfer naar Anderlecht, waar hij acht jaar voetbalde, het komt allemaal voorbij. Uiteraard is er ook veel aandacht voor PSV, de club die hij in zijn hart heeft gesloten en waar hij momenteel spitsentrainer is.

Ook minder mooie gebeurtenissen gaat Nilis niet uit de weg. Zoals zijn grote weerstand tegen een van zijn jeugdtrainers, zijn (slechte) band met Eric Gerets en zijn mislukte avonturen na het voetbal. Dieptepunt was de pokerverslaving, die Nilis een tijdlang in zijn greep hield.

Uitgebreid interview
Redacteur Ted Gijsel van De PSV Supporter zocht Luc Nilis onlangs op. In het komende nummer lees je dan ook een uitgebreid interview met Nilis, die vandaag (25-05) alweer zijn 49e verjaardag viert. Hij vertelt over zijn boek, maar ook over zijn huidige rol bij PSV, die hem intens gelukkig maakt. In het magazine staat bovendien een prijsvraag, waarmee je kans maakt op een door de meester zelf gesigneerd exemplaar van zijn boek. Benieuwd? Houd dan je brievenbus in de gaten. Nog geen lid? Klik hier voor de snelste weg naar een lidmaatschap!

Laatst bijgewerkt : 25 mei 2016 - 11:02