Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Morgen start verkoop duel Johan Cruijff Schaal

Morgen start verkoop duel Johan Cruijff Schaal

12 jul 2016 - Bron: PSV.nl

PSV speelt op zondag 31 juli om 18.00 uur tegen Feyenoord de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal in de Amsterdam Arena. De verkoop voor deze wedstrijd start woensdag 13 juli via www.psv.nl/tickets

Combi en omwissellocatie
Voor deze wedstrijd geldt voor de PSV supporters een bus- en een autocombi. De omwissellocatie voor de autocombi is parkeerplaats De Lucht, gelegen aan de A2 tussen Den Bosch en Utrecht. Ondanks herhaaldelijke verzoeken vanuit PSV aan de autoriteiten van Amsterdam om, net zoals bij eerdere edities van deze wedstrijd, is het toch niet toegestaan om de omwissellocatie te verplaatsen naar een parkeerterrein in de directe omgeving van de Amsterdam Arena. Hierdoor is er voor een deel van onze supporters helaas extra reistijd om deze wedstrijd te bezoeken.

Teleurgesteld
In een reactie geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan teleurgesteld te zijn. "PSV ondersteunt het project normalisatie en wil in samenwerking en met effectieve maatregelen komen tot toegankelijker voetbal. Helaas echter blijkt de realiteit weerbarstiger." Ook Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging PSV, reageert teleurgesteld: "Wij zijn tegen onnodige vervoersbeperkingen voor onze supporters. De opgelegde maatregelen dienen niet het doel waarvoor ze opgelegd worden. Op deze manier is de zogenaamde normalisatie agenda een lege huls."

Laatst bijgewerkt : 12 jul 2016 - 18:41