Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Utrecht-PSV

Verkoopinformatie FC Utrecht-PSV

18 jul 2016 - Door: 19

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 6 augustus 2016, 19.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 23 juli om 09.00 uur en eindigt uiterlijk 5 augustus om 14.00 uur. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Omdat de parkeerruimte achter het bezoekersvak gebruikt moet worden voor zowel auto's als bussen, zijn er in totaal 660 kaarten beschikbaar. Indien je boekt voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via de nieuwe webshop www.psv.nl/tickets

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto', 'bus' of 'randstadbus'.
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 13,00
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 23,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,00

Autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 360 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.00 uur en 18.30 uur in Liempde (Parkeerterrein Ooiendonk, gelegen tussen afslag 27 en 26 van de A2). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak.
Op last van de autoriteiten in Utrecht is het niet toegestaan om een omwissellocatie dichter bij Utrecht te gebruiken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein "de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2). Tevens rijdt er vanuit Woerden de Randstadbus, deze vertrekt om 18.00 uur (P R NS Station, Houttuinlaan).

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 20 jul 2016 - 12:53