Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > FC Utrecht – away: verhoging aantal kaarten auto-combi

FC Utrecht – away: verhoging aantal kaarten auto-combi

19 jul 2016

Begin augustus staat de uitwedstrijd naar FC Utrecht op het programma. Gezien de reacties die wij mochten ontvangen, is een nadere toelichting vereist om duidelijkheid te scheppen ten aanzien van deze wedstrijd.

Wil PSV het volledige vak afnemen in Utrecht dan is dat alleen met een volledige buscombi mogelijk. FC Utrecht stelt een beperkt aantal kaarten voor de autocombi beschikbaar, verdeeld over 120 auto's. Per bus worden er 5 auto's gerekend. Dus bij een volledige afname van alle kaarten van het uitvak, ben je welkom in Utrecht met 24 bussen. De regeling zoals PSV die dit seizoen opgelegd krijgt, is hetzelfde als de regeling van vorig seizoen.

Om te komen tot een zo groot mogelijk aantal auto's moet er een mix gevonden worden. Vorig seizoen waren er 225 kaarten voor de autocombi, wij hebben gemeend de supporters een plezier te doen met meer plaatsen voor de auto. Het zijn nu 360 kaarten voor de auto, waarna er nog plaats is voor 6 bussen, 5 bussen vanuit Eindhoven, 1 bus vanuit Woerden. Hoe meer bussen, hoe minder auto's. Aangezien PSV gesteund dient te worden door een zo groot mogelijk aantal supporters moet er een zo optimaal mogelijke verdeling worden gevonden, rekening houdend met een zo vrij mogelijke manier van reizen. Dit is een moeilijk te maken inschatting. We kunnen inzetten op meer bussen en daardoor meer supporters, maar dit betekent minder plaatsen voor de auto. Mede door de vakantieperiode, hebben wij en PSV gemeend een zo goed mogelijk regeling te treffen voor de supporters, waarbij rekening is gehouden met de eisen die vanuit Utrecht worden opgelegd.

De diverse punten van kritiek zullen door ons meegenomen worden in de evaluatie.

Laatst bijgewerkt : 19 jul 2016 - 22:00