Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Excelsior - PSV (24/09/2016)

Verkoopinformatie Excelsior - PSV (24/09/2016)

10 aug 2016

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 24 september 2016, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als voor eigen vervoer. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. Indien je boekt voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt.
In verband met de beperkte beschikbaarheid van kaarten komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die 25 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd ( /- 300 personen). Voor deze groep start de verkoop vrijdag 12 augustus om 09.00 uur. Woensdag 17 augustus wordt om 09.00 uur de verkoop vervolgd voor supporters die niet in de voorrangsregeling vallen. Indien je boekt voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via de nieuwe webshop www.psv.nl/tickets.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 21,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 24,20
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,20

Eigen vervoer:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag bij de ingang van het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. De PSV supporters worden verzocht om te parkeren in de P3 parkeergarage op het terrein van de Erasmus Universiteit. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk en bereikbaar via de Rijksweg.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 10 aug 2016 - 11:51