Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Koude douche

Blog van Harrie: Koude douche

28 aug 2016 - Door: Harrie Timmermans

Ik hou wel van mensen met veel zelfvertrouwen. Die bij een uitdaging denken: dat lukt me wel. Ook al is het een aantal keren daarvoor niet goed gegaan. Maar het kan ook doorschieten en dan is het beter om een ander de kans te geven.

In een notendop het verhaal van PSV en strafschoppen. Het werd op een hele hete middag een koude douche. Puntverlies tegen FC Groningen. Niemand had er op gerekend en het was ook helemaal niet nodig.

Want buiten de penalty kreeg PSV genoeg kansen om een doelpunt te maken. De overmacht leidde niet tot de bevrijdende treffer. De ultieme scherpte in de afwerking ontbrak en nu kijken we Feyenoord als koploper in de rug. Dat zal ze wel bevallen in Rotterdam, ik zou zeggen: geniet ervan zolang het kan.

Een mooi moment was het afscheid van Jeffrey Bruma. Namens de Supportersvereniging mocht ik hem een afscheidskado aanbieden. We wensen hem heel veel succes in de Bundesliga en wie weet zien we hem ooit weer terug in Eindhoven. Benieuwd welk lied hij dan ten gehore gaat brengen op het Stadhuisplein.

Laatst bijgewerkt : 28 aug 2016 - 20:37