Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: 25 minuten genoten

Blog van Harrie: 25 minuten genoten

10 sep 2016 - Door: Harrie Timmermans

Was er vooraf misschien nog de gedachte dat NEC-uit wel eens een lastige avond zou kunnen worden, dan verdween die als sneeuw voor de zon na het beginsignaal. Binnen de kortste keren werd duidelijk dat PSV heer en meester was in De Goffert.

Ik heb de eerste 25 minuten genoten. Mooi om te zien hoe Bart Ramselaar zijn visitekaartje afgaf. Om vervolgens langdurig toegezongen te worden vanuit het uitvak wat met 500 supporters stijf was uitverkocht.

Na rust ging de wedstrijd als een nachtkaars uit. Begrijpelijk met het oog op Atletico Madrid. Aan de andere kant is er ook een stemmetje dat roept: let op je doelsaldo! En als je ergens de kans had om een monsterscore neer te zetten dan was het hier.

Het vizier gaat op de Champions League met meteen een kraker van jewelste. De verliezend finalist van afgelopen seizoen. Dat klinkt niet alleen imponerend, dat is het ook. Maar laten we niet vergeten dat ze PSV niet op de knieŽn kregen in de achtste finales anders dan na strafschoppen. Geen reden dus om angstig te zijn. Laten we met z'n allen gaan genieten.

Laatst bijgewerkt : 10 sep 2016 - 23:56