Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De bijzondere week van Shantha

Blog van Harrie: De bijzondere week van Shantha

22 okt 2016 - Door: Harrie Timmermans

Hij is een vertrouwd gezicht tussen de andere rolstoelers op de Zuid-tribune: Shantha Janssen. Al jaren bezoekt hij samen met zijn moeder Sjannie alle thuiswedstrijden van PSV. Afgelopen woensdag moest zijn droom in vervulling gaan om ook een Europese uitwedstrijd te bezoeken.

Hij was één van de eersten die een busreis bij de Supportersvereniging boekte. En stond dinsdagavond keurig op tijd klaar om in te stappen. Om er vervolgens achter te komen dat zijn reisbegeleider Thijs zijn paspoort was vergeten en dus niet mee kon.

Drama! Maar dat was gerekend buiten vader Piet en moeder Sjannie. In allerijl werd het paspoort opgehaald en midden in de nacht reden zij Shantha en Thijs zelf naar München. Die vervolgens na de wedstrijd weer gewoon mee terug reisden met bus 1.

Dit is wat PSV met mensen doet. Om de week helemaal bijzonder te maken, mocht Shantha de schaal voor de Player of the Match uitreiken aan Bart Ramselaar. Want zijn doelpunt zorgde ervoor dat het woord "crisis" in ieder geval voor minstens een week opgeborgen kan worden.

Laatst bijgewerkt : 22 okt 2016 - 22:44