Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Koppie erbij houden

Blog van Harrie: Koppie erbij houden

26 okt 2016 - Door: Harrie Timmermans

Toen we vorige week in München waren proefden we de spanning bij onze tegenstander. Bayern had drie wedstrijden op rij niet weten te winnen en dat leidde tot een gevoel van een opkomende crisis. De overwinning op onze rood-witten smoorde dat in de kiem.

De resultaten van onze club vallen ook tegen. Aan het begin van het seizoen gaf ik met overtuiging de voorspelling af dat we de hattrick aan schalen zouden vervolmaken, sterker nog, dat we met overmacht kampioen zouden worden.

Het loopt tot nog toe net even anders. En dan is het helemaal niet gek dat er onrust ontstaat. Dat hoort erbij als je een topclub bent. Het zou niet getuigen van een topsportklimaat als we niet met een lang gezicht naar de ranglijst zouden kijken.

Wat mij betreft hoeven we dan ook niet krampachtig het woord crisis te vermijden. Omdat we ook een traditie hebben dat we in tijden van crises wel altijd het koppie erbij houden. Geen paniek maar de negatieve emoties en frustraties omzetten naar positieve energie: Eendracht maakt macht!

Laatst bijgewerkt : 26 okt 2016 - 16:55