Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

23 jan 2017 - Door: 19

Feyenoord - PSV (26/02/2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 26 februari 2017, 14.30 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 1200 plaatsen beschikbaar voor de buscombi. Je kunt kiezen voor vertrek vanuit Eindhoven of vanuit Hendrik Ido Ambacht.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 14 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 1100 personen) start de verkoop donderdag 26 januari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 30 januari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 24 februari om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze en kies bij 'prijstype' jouw opstapplaats.
Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten; het rijnummer is je busnummer.
Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 28,70
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,70

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P Oost aan de oostzijde van het Philips Stadion. De bus vanuit Hendrik Ido Ambacht vertrekt om 12.00 uur vanaf het parkeerterrein Sandelingen Oost (Shell station/AC restaurant), afslag 23 van de A16.
Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Let op: voor deze wedstrijd vindt de fouillering plaats bij instap van de bus. Dat betekent dat er geen spullen de bus mee in mogen die ook niet het stadion mee in mogen (zoals bijvoorbeeld tassen, rugzakken en flessen). Voor blikjes geldt een maximum van 2 stuks per persoon.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 jan 2017 - 17:18