Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Te weinig, te laat

Blog van Harrie: Te weinig, te laat

26 feb 2017 - Door: Harrie Timmermans

Het leek onmogelijk dat er ook maar iemand te vinden was bij PSV die niet doordrongen was van het belang van de wedstrijd tegen Feyenoord. Vanaf de winterstop ging het over deze wedstrijd, die cruciaal was om weer te kunnen aanhaken in de titelstrijd.

Die wetenschap maakt het zo moeilijk om te kunnen snappen dat PSV zó aan de wedstrijd begon. Met een 1-0 die zich feitelijk vanaf de eerste minuut aankondigde als een onvermijdelijkheid. Onbegrijpelijk. Feyenoord liet meteen zien dat ze méér wilden dan wij.

Ook daarna bleef het povertjes en de 1-1 na een uur was een aangename verrassing. En ja, we mochten even dromen van een voorsprong. Maar dat Karsdorp een been leek te willen geven om een doelpunt te voorkomen, zegt alles over het verschil in beleving. Petje af voor onze Rotterdamse vrienden.

Het verhaal van zondag is daarmee exemplarisch voor het verloop van de competitie: te weinig, te laat. Uithuilen en opnieuw beginnen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint vroeg dit jaar: in maart. Tsja.

Laatst bijgewerkt : 26 feb 2017 - 20:04