Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie ADO Den Haag-PSV

Verkoopinformatie ADO Den Haag-PSV

8 mrt 2017 - Door: AR

Informatie ADO Den Haag - PSV (15/04/2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 15 april, 19.45 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 500 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een auto- als een buscombi.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen. De eerste verkoop is voor supporters die 36 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 225 personen) start de verkoop donderdag 23 maart om 09.00 uur. De tweede verkoop is voor supporters die 24 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop maandag 27 maart om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 30 maart om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 14 april om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Prijzen:
Autocombi € 16,60
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 26,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,60

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt tussen 18.30 uur en 19.00 uur plaats op het parkeerterrein bij het bezoekersvak. Om 19.00 uur dienen alle auto's binnen te zijn.


Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur vanaf het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.
Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.


Laatst bijgewerkt : 8 mrt 2017 - 10:13