Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Een wedstrijd met twee gezichten voor Cocu

Een wedstrijd met twee gezichten voor Cocu

Persconferentie PSV-Vitesse

18 mrt 2017 - Door: Peter Visser
Phillip Cocu

PSV heeft één slechte en een goede helft op de mat gelegd in Eindhoven tegen Vitesse. Een heldere conclusie van trainer Phillip Cocu die uiteindelijk tevreden is met de drie punten. Tegenstander Henk Fräser van Vitesse wapent zich tegen de kritiek: "We hebben wel degelijk goed tegenstand geboden."

Door Peter Vos


Fräser onderstreept nog een keer dat PSV uit niet even een wedstijd is die je naar je hand kan zetten. "In de eerste helft hadden we teveel ontzag voor PSV, het leek wel een rondo. Maar juist na de tegengoals in de tweede helft speelden we met meer lef. We hadden een penalty kunnen krijgen en Lewis Baker had een goede kans op de 1-1. Al met al kan ik tevreden zijn over de inzet van mijn spelers."

Cocu heeft gemengde gevoelens over de wedstrijd. "Ik ben totaal niet tevreden over de eerste helft. We waren slordig en hadden veel balverlies. Ik miste een gezonde dosis agressiviteit, die je als team op moet brengen als het voetballend wat minder gaat. De goal na rust was het resultaat van een getrainde corner; uiteraard was ik blij dat deze opzet lukte. Siem de Jong is sowieso bezig aan een sterke periode. Je merkt dat hij meer ritme krijgt, sterker wordt en ook belangrijk voor het team. Uiteindelijk is het geen beste wedstrijd geweest, maar tellen vooral de drie punten in deze fase van de competitie."

Laatst bijgewerkt : 18 mrt 2017 - 22:36