Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gezocht: goed idee voor veld van PSV

Gezocht: goed idee voor veld van PSV

Energiedirect.nl geeft fans en ander creatief talent de kans om hun droom uit te laten komen op het veld van het Philips Stadion

25 apr 2017 - Bron: Energiedirect

Voor veel jongens, meisjes, vaders en moeders is het een droom om ooit op de middenstip van een voetbalstadion te staan. Energiedirect.nl doet daar een schep bovenop en stelt op vrijdag 19 mei het héle veld van PSV voor één dag beschikbaar aan een fan. Vanaf donderdag 20 april kan iedereen hiervoor een idee insturen via energiedirect.nl/baasvanhetveld. Na selectie van de beste ideeën bepaalt het publiek door middel van stemmen wie de titel 'Baas van het Veld' wint en welk idee uitgevoerd wordt.

Energiedirect.nl hecht als hoofdsponsor veel belang aan de fans van PSV. Roel de Kok, senior marketing communicatie adviseur energiedirect.nl: "Veel fans dromen ervan om op de middenstip van hun favoriete voetbalclub te staan. Normaal gesproken mogen alleen profvoetballers op het 'heilige' gras. Daarom schrijven wij een wedstrijd uit. Iedereen mag ideeën insturen: fans, Eindhovenaren, sportliefhebbers, maar ook ander creatief talent. Kortom, iedereen met een leuk idee dat het waard is om een podium te krijgen. Wij zorgen dat het idee met de meeste stemmen op 19 mei wordt uitgevoerd."

Originaliteit en creativiteit
Uit de inzendingen selecteert energiedirect.nl in overleg met PSV de beste ideeën onder andere op basis van originaliteit en creativiteit. Begin mei moeten de gekozen deelnemers binnen één week zo veel mogelijk stemmen verzamelen voor hun idee. Degene die aan het eind van deze week de meeste stemmen heeft vergaard, is op 19 mei voor één dag de Baas van het Veld van het stadion van PSV.

Aanmelden
Ben jij of ken jij een fan of een talent met een origineel idee? Meld je dan snel aan voor Baas van het Veld en stuur je idee tot en met 27 april in via: energiedirect.nl/baasvanhetveld. Daar vind je ook de wedstrijdvoorwaarden. Vanaf donderdag 4 mei kan er een week gestemd worden op de genomineerden.

Bekijk de video voor meer inspiratie:

Laatst bijgewerkt : 25 apr 2017 - 18:57