Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SDC Putten-PSV

Verkoopinformatie SDC Putten-PSV

5 sep 2017 - Door: AR

SDC Putten – PSV (21-09-2017)

Competitie:
1e ronde KNVB beker

Datum en aanvang:
Donderdag 21 september 2017, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 300 staanplaatsen beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen, er wordt geen busreis georganiseerd.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 33 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 300 personen) start de verkoop donderdag 7 september om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 11 september om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk woensdag 20 september om 12.00 uur. Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 1 loyaliteitspunt.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 13,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het sportcomplex van SDC Putten. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 5 sep 2017 - 11:59