Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Volendam-PSV

Verkoopinformatie FC Volendam-PSV

9 okt 2017 - Door: 19

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Donderdag 26 oktober 2017, 18.30 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 400 kaarten beschikbaar waarvan 280 voor de buscombi en 120 voor de autocombi.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen. De eerste verkoop is voor supporters die 52 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 120 personen) start de verkoop woensdag 11 oktober om 09.00 uur. De tweede verkoop is voor supporters die 29 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 400 personen) start de verkoop vrijdag 13 oktober om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 16 oktober om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk woensdag 25 oktober om 12.00 uur.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Na de wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt indien je de wedstrijd daadwerkelijk bezocht hebt.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'.
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Prijs:
Autocombi € 10,50
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 20,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 30,50

Autocombi:
Het omwisselen vindt plaats bij de ingang van het bezoekersvak (ingang via Schoolstraat). De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet. Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Vanaf 16.30 uur is het toegestaan om het centrum van Volendam te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.
Er is een alternatief opstappunt in Vianen (Parkeerplaats restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 okt 2017 - 8:10