Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie PEC Zwolle - PSV

Verkoopinformatie PEC Zwolle - PSV

24 okt 2017 - Door: 19

PEC Zwolle – PSV (19-11-2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 19 november 2017, 14.30 uur

Verkoop:
Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar. Indien je boekt voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 27 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop donderdag 26 oktober om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 30 oktober om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 17 november om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon ้้n toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Prijs:
Autocombi € 24,50
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 25,90
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,90

Autocombi:
Het omwisselen vindt vanaf 13.15 uur plaats op het parkeerterrein van het bezoekersvak in Zwolle. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet.
Als aanrijdroute geldt: A28 afslag 18 (Zwolle Zuid) – IJsselallee – na 5 km Oldeneelallee -Ceintuurbaan – Dokter van Heesweg – Dokterspad.
Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Zwolle te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 okt 2017 - 10:25