Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Excelsior-PSV

Verkoopinformatie Excelsior-PSV

6 nov 2017 - Door: 19

Excelsior - PSV (26/11/2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 26 november 2017, 14.30 uur

Verkoop:
Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 29 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 400 personen) start de verkoop donderdag 9 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 13 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 24 november om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.


Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.


Prijs:
Eigen vervoer € 20,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 23,20
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,20

Eigen vervoer:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag bij de ingang van het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. De PSV supporters worden verzocht om te parkeren in de P3 parkeergarage op het terrein van de Erasmus Universiteit. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk en bereikbaar via de Rijksweg.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 6 nov 2017 - 10:36