Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Groningen-PSV

Verkoopinformatie FC Groningen-PSV

15 nov 2017 - Door: AR

FC Groningen - PSV (13/12/2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Woensdag 13 december 2017, 18.30 uur

Verkoop:
Er zijn 1.100 kaarten beschikbaar; 525 voor de autocombi en 575 voor de buscombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 26 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop vrijdag 17 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 20 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk dinsdag 12 december om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 21,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 23,80
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,80

Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak. Supporters zijn verplicht te parkeren bij het bezoekersvak, volg hiervoor de borden P4. Openbaar vervoer of andere vervoerswijzen zijn niet toegestaan. Legitimatie Club Card verplicht.


Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 13.45 uur vanaf het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Legitimatie Club Card verplicht.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 nov 2017 - 15:46