Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Update WOB-verzoeken

Update WOB-verzoeken

4 dec 2017

In het kader van ons streven naar een zo vrij mogelijk vervoer van supporters naar uitwedstrijden (de zogenaamde "normalisatie-agenda"), hebben we informatie opgevraagd bij gemeenten waarbij we onze vraagtekens hebben bij de wijze waarop ze met onze belangen omgaan.

Concreet gaat het dan ook de gemeenten Edam-Volendam, Kerkrade en Alkmaar. Twee van de drie gemeenten hebben keurig binnen de gestelde termijnen de gevraagde informatie aangeleverd. De gemeente Alkmaar gooit echter zand in de machine en weigert de vragen te beantwoorden. Volgens de gemeente waren onze vragen te algemeen gesteld. Vreemd, want de andere gemeenten hadden geen moeite met het beantwoorden van dezelfde vragen.

Middels een brief hebben we onze verbazing en irritatie uitgesproken wederom aangedrongen op beantwoording van onze vragen. Daarnaast hebben we alvast onze inzet op tafel gelegd voor de uitwedstrijd. Onder andere dat we net als Feyenoord en Ajax uitbreiding van het bezoekersvak willen.

We gaan ervan uit dat Alkmaar over de brug komt. Als we alle informatie hebben verzameld willen we de stukken, samen met een delegatie van supporters bestuderen. Samen weten we meer dan alleen. We houden jullie op de hoogte.

Laatst bijgewerkt : 4 dec 2017 - 12:23