Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gedupeerde PSV-fans gecompenseerd

Gedupeerde PSV-fans gecompenseerd

11 dec 2017

PSV en de supportersvereniging PSV gaan de fans die de wedstrijd Ajax-PSV niet of niet helemaal konden bijwonen financieel compenseren. Zo'n 450 fans die een combikaart kochten voor het duel in de Amsterdam Arena moesten halverwege de reis omdraaien als gevolg van verkeersproblemen door de hevige sneeuwval. Een ongeveer even grote groep zag slechts de helft van het duel. "We wisten dat er zwaar weer aan zat te komen, maar we zijn allemaal overvallen door de heftigheid van de elementen. Dat neemt niet weg dat we vinden dat we wat moeten doen", reageert Ron Verkerk, manager wedstrijdorganisatie en veiligheid van PSV. "Onze fans die niets hebben gezien krijgen zowel het wedstrijdticket als de reis gecompenseerd. Zij die de halve wedstrijd zagen ontvangen de helft van het wedstrijdticket terug."

PSV en de supportersvereniging PSV nemen beiden 50% van de compensatiekosten voor hun rekening. Na een evaluatie maandagochtend is voor bovenstaande regeling gekozen. "Met deze compensatie nemen we onze verantwoordelijkheid naar onze supporters die de wedstrijd (gedeeltelijk) moesten missen. Balen dat het zo gelopen is maar hiermee willen we hen tegemoet komen", aldus Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging PSV.

Ajax liet PSV inmiddels weten dat de fans die de wedstrijd helemaal misten hun geld volledig terugkrijgen. PSV en de supportersvereniging PSV waarderen die geste enorm. "Een mooi signaal van collegialiteit en solidariteit", aldus Verkerk.

De loyaliteitspunten die meereizende fans ontvangen voor hun aanwezigheid blijven ook geldig voor hen die de Arena nooit bereikten.

Laatst bijgewerkt : 11 dec 2017 - 16:03