Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging vraagt Almelo om aanpassing vervoersregeling

Supportersvereniging vraagt Almelo om aanpassing vervoersregeling

17 dec 2017 - Door: DvG

Integenstelling tot eerdere jaren lijkt de gemeente Almelo niet bereid om PSV fans in de aankomende uitwedstrijd tegen Heracles (21 januari 2018) dezelfde vervoersregeling (omwissel bij het vak) als voorgaande jaren toe te kennen.

Almelo geeft als reden een voorval met PSV fans het afgelopen seizoen, maar ook ongeregeldheden die zouden hebben plaatsgevonden tijdens een andere uitwedstrijd in Almelo (met een andere tegenstander voor Heracles).

Met name dat laatste argument snappen wij niet. Gedrag van supporters van andere clubs is ons niet te verwijten. Daarnaast vinden wij dat, als er een incident heeft plaatsgevonden met PSV fans, dat niet zomaar een reden mag zijn om alle PSV fans vrijheidsbeperkende maatregelen op te leggen. Waarbij we uiteraard wel betreuren dat dat incident heeft plaatsgevonden.

Wij hebben dan ook de gemeente Almelo verzocht om het besluit te heroverwegen. Hierdoor zou uitsluitend omwisselen bij het vak mogelijk blijven. Waarbij wij ook hebben aangegeven dat wij ons (door middel van duidelijke communicatie) willen inspannen om incidenten bij de komende uitwedstrijd te voorkomen.

De Supportersvereniging PSV streeft normalisatie na. Dit betekent ook dat de overheid ons dat vertrouwen moeten schenken!

Zodra wij een antwoord krijgen van Almelo zullen wij dit bekend maken.

Laatst bijgewerkt : 18 dec 2017 - 11:58