Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Open brief inzake Heracles - PSV: Beste Burgemeester van Almelo

Open brief inzake Heracles - PSV: Beste Burgemeester van Almelo

5 jan 2018 - Door: DvG

Op zondag 21 januari komen wij bij u op bezoek. We zien er naar uit om onze club aan te moedigen bij de belangrijke wedstrijd tegen de trots van uw stad: Heracles Almelo. Waar we niet naar uit zien is de wijze waarop u vrijheidsbeperkende maatregelen oplegt aan onze supporters die met eigen auto reizen en de wedstrijd willen bekijken vanuit het bezoekersvak.

Deze maatregelen zijn in onze ogen onnodig en niet doelmatig. Onnodig omdat onze supporters zich bij uitwedstrijden goed gedragen. Niet doelmatig omdat de maatregel iedereen treft in plaats van degenen die u ermee zou willen treffen.

Dat wordt nog eens versterkt door het feit dat u toestaat dat er voor deze wedstrijd een vrije verkoop plaatsvindt voor de thuisvakken. Dat betekent dat ook onze supporters zonder restrictie of zonder vrijheidsbeperkende maatregelen wel kunnen plaats nemen op alle thuisvakken maar niet op het voor ons bestemde bezoekersvak. Kunt u het nog uitleggen? Ik niet, en onze achterban snapt er ook niks meer van.

Oh ja, een en ander hebben we ook al eerder per brief meegedeeld maar daarop hebben we geen antwoord gekregen. We zouden echt niet zijn beledigd als u wel een briefje terug had gestuurd. We zijn namelijk opgevoed met het principe dat als iemand je iets netjes vraagt, je ook netjes antwoord geeft. Misschien is het door de drukte u ontschoten, die gedachte is ons liever dan de gedachte dat u welbewust ons schrijven hebt genegeerd.

We beseffen dat voor deze jaargang de kaarten geschud zijn. We kijken daarom al vooruit naar volgend jaar en doen een beroep op uw hoffelijkheid om ons te antwoorden enerzijds en uw gezond boerenverstand anderzijds om volgend jaar een nieuwe dimensie te geven aan het begrip gastvrijheid.

Met vriendelijke groet,

Harrie Timmermans

Voorzitter Supportersvereniging PSV.

Laatst bijgewerkt : 5 jan 2018 - 12:52