Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

1 feb 2018 - Door: 19

Feyenoord - PSV (25/02/2018)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 25 februari 2018, 14.30 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 1200 plaatsen beschikbaar voor de buscombi. Je kunt kiezen voor vertrek vanuit Eindhoven of vanuit Hendrik Ido Ambacht.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 16 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op https://tickets.psv.nl/nl/account/. Voor deze groep ( /- 1200 personen) start de verkoop maandag 5 februari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 8 februari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 23 februari om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen.

De verkoop vindt plaats via PSV.nl/tickets. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen. Zorg dat je over de pincode van deze persoon beschikt. De pincode is standaard '0000' tenzij gewijzigd.

Na de wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt indien je de wedstrijd daadwerkelijk bezocht hebt.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd Feyenoord - PSV op 'nu in de verkoop' of 'voorrang gestart'
3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'bus' of 'bus Hendrik Ido Ambacht'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.


Prijs:
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 28,30
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,30

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. De bus vanuit Hendrik Ido Ambacht vertrekt om 12.15 uur vanaf het parkeerterrein Sandelingen Oost (Shell station/AC restaurant), afslag 23 van de A16.
Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.


Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 1 feb 2018 - 14:19