Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Willem II-PSV

Verkoopinformatie Willem II-PSV

9 feb 2018 - Door: 19

Willem II - PSV (10/03/2018)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 10 maart 2018, 19.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 600 kaarten beschikbaar waarvan 270 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen.

De eerste verkoop is voor supporters die 39 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op https://tickets.psv.nl/nl/account/. Voor deze groep ( /- 270 personen) start de verkoop donderdag 15 februari om 09.00 uur.

De tweede verkoop is voor supporters die 26 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 600 personen) start de verkoop maandag 19 februari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 22 februari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 9 maart om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via PSV.nl/tickets. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen. Zorg dat je over de pincode van deze persoon beschikt. De pincode is standaard '0000' tenzij gewijzigd.

Na de wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt indien je de wedstrijd daadwerkelijk bezocht hebt.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd Willem II - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'
3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.


Prijzen:
Autocombi € 13,80
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van Willem II. Legitimatie Club Card verplicht. In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er voor de autocombi maximaal 270 kaarten beschikbaar. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Tilburg te bezoeken en men dient verplicht met de auto te reizen. Andere wijze van (openbaar) vervoer is niet toegestaan.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 9 feb 2018 - 11:51