Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > "Misschien ben ik hier zelf ook wel schuldig aan"

"Misschien ben ik hier zelf ook wel schuldig aan"

Persconferentie Willem II - PSV Eindhoven

10 mrt 2018 - Door: Peter Visser
Phillip Cocu

Een terneergeslagen trainer Philip Cocu wist niet waar hij zijn vinger op moest leggen na afloop van de verloren wedstrijd. Naast hem zat een glunderende assistent-trainer van Willem II, Reinier Robbemond. Zijn entree als hoofdtrainer is bekroond met een historische uitslag.

Door Peter Vos


Cocu zag een fantastisch spelend Willem II en gaf zijn collega Robbemond hiervoor de complimenten. "Ik zag de hele wedstrijd de passie en strijd, die ik bij ons miste. PSV is vandaag ruim door de ondergrens gezakt. We mogen bij lange na niet spreken over een kampioenschap en we moeten ons schamen voor de fans. De vrije zondag voor de selectie gaat in ieder geval niet door. Er komt een stevige bespreking, want dit is onacceptabel. Bij Feyenoord kunnen we het wél brengen en hier in Tilburg niet. Misschien ben ik zelf hier ook schuldig aan, hoe wij deze wedstrijd benaderd hebben."

Robbemond is ingehouden optimistisch: "Afgelopen week was ongelooflijk hectisch na het opstappen van Erwin van der Looi, wat heel teleurstellend was. Dit gaf een moeilijke voorbereiding in aanloop naar PSV. Ik heb de groep gezegd; het enige wat we tegen PSV kunnen inbrengen is strijd maken en duels winnen. Dit is meer dan gelukt, bizar goed zelfs. Het was een mooie avond..."

Laatst bijgewerkt : 11 mrt 2018 - 11:31