Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop ADO Den Haag - PSV

Informatie kaartverkoop ADO Den Haag - PSV

Informatie ADO Den Haag - PSV (15/09/2018)

23 aug 2018 - Door: DvG

Competitie:

Eredivisie

Datum en aanvang:

Zaterdag 15 september, 18.30 uur

Verkoop:

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 500 kaarten beschikbaar waarvan 195 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen.

De eerste verkoop is voor supporters die 45 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/ticketaccount. Voor deze groep ( /- 200 personen) start de verkoop vrijdag 24 augustus om 09.00 uur.

De tweede verkoop is voor supporters die 27 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop maandag 27 augustus om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop woensdag 29 augustus om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 14 september om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via PSV.nl/tickets. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen. Zorg dat je over de pincode van deze persoon beschikt. De pincode is standaard '0000' tenzij gewijzigd.

Koop via PSV.nl/tickets

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets

2. Klik naast de wedstrijd ADO Den Haag - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'

3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'

4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'

5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt

6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer

7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen

8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje

9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina

10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijzen:

Autocombi € 12,00

Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00

Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen autocombi:

Voor de autocombi zijn maximaal 195 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats vanaf 17.15 uur op het parkeerterrein bij het bezoekersvak.

Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van de gemeente Den Haag te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:

De bussen vertrekken om 15.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er is een alternatief opstappunt in Hendrik Ido Ambacht (parkeerterrein Sandelingen Oost, Shell station/AC restaurant, afslag 23 van de A16). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 aug 2018 - 18:14